Your reviews of my studio are very much appreciated. Due to spam and advertising domain names (URLs) in your response are not accepted.

Post Message


Cathy en René: Bnb onder aan de berg

 

Cathy en ik hebben een prachtig mooi  weekend gehad. 

Een mooie bnb letterlijk in het hart van  Deventer. 

Je loopt binnen 10 seconden het bruisend stadshart in  

We waren nog nooit in Deventer geweest en het heeft al onze verwachtingen overtroffen. 

Een mooie fietstocht gemaakt (de kastelenroute). 

Zaterdagavond eten in Havana bay (erg lekker). 

Ontbijten bij 'de grote poot' (vlak naast no 10). 

Een enorme diversiteit aan winkeltjes en restaurantjes. 

Het centrum straalt rust en sfeer uit  (geen trams of grote bussen en vrachtwagens  daar kan menig dorp of stad nog een voorbeeld aan nemen 

Auto hadden we (gratis) geparkeerd aan de andere kant de Ijsel. (Met het pondje heel goed te doen). 

Zondag de veluwse  bron. 

Top weekend en Deventer en bnb onder aan de berg een dikke 10. 


Sunday, 26 January 2020
Kayle Becker: Airbnb

Sanne’s studio apartment is absolutely perfect! The location is unbeatable and is in short walking distance of anything you could need. The apartment is decked out with all sorts of cookware; Sanne has not left anything unthought of. Not to mention, Friday and Saturday you are only steps away from a vibrant, exciting market!

If youre planning a trip to Deventer this is definitely the place to stay! 


Monday, 25 February 2019
Paul en Sabrina Bijnsdorp: Heerlijk verblijf

Wat is Deventer toch een mooie stad. Dit jaar voor het eerst even de stad in geweest en vrij kort daarop een weekendje weg gepland.

Bij het zoeken naar een leuke stek kwamen we uit bij Aan de Voet van de Berg. Wat een mooie studio is dit! Direct om de hoek van hèt plein De Brink, dus direct bij alles wat je nodig hebt. Vele leuke tentjes en een hele mooie binnenstad met de leukste straatjes om te ontdekken. En toch een hele rustige plek aan de achterkant van dit geweldige pand. Van de rumoer van de stad merk je binnen helemaal niets.

We werden zeer vriendelijk ontvangen door Sanne. De studio was heel schoon en heel compleet. In de keuken vind je naast koffie, thee, suiker en koffiemelk ook olie, azijn en kruiden, zodat je, als je al van plan was om zelf te koken, voor die paar dagen niet alles zelf hoeft mee te nemen. En er stond ook nog een wijntje voor ons klaar.

In de badkamer vind je nog de nodige extra’s voor als je bijvoorbeeld onverhoopt je eigen shampoo vergeten bent.

Kortom: een heerlijk verblijf in een heerlijke stad!


Sunday, 16 December 2018
Jan en Charlotte: Aan de voet van de berg studio

Een hele fijne ontvangst in een complete en comfortabele studio. Het heeft ons aan niets ontbroken. Goed bed en er zijn zelfs pleisters aanwezig in de studio. Prettig dat er koffie en thee is en dat Sanne heel gastvrij is. Badkamer ook prima en een heerlijke douche. 

De ligging in het centrum is heel prettig en de stad Deventer heeft gezellige restaurantjes en mooie plekken.

Kortom, een voortreffelijke plek om te verblijven.

Bedankt Sanne.

 

 


Thursday, 27 September 2018
Maaike: Heel fijne plek

Wij verbleven een paar dagen in de studio en hebben het erg naar onze zin gehad. Het is een prettige plek waar je geen herrie van de Brink hoort. Het bed was comfortabel, er was thee (en zaken als olie en azijn) in de keuken en Sanne had zelfs attent kleine flesjes wijn neergezet. We hebben één avond nog lekker buiten voor het huis gezeten. De ruimte is smaakvol ingericht en er staan boeken van Sanne en haar vader, waarvan ik er eentje met veel plezier heb gelezen. De badkamer was schoon met een fijne douche. Sanne is een vriendelijke en attente gastvrouw die je je eigen gang laat gaan, maar wel beschikbaar is voor als je vragen hebt.

Kortom, een zeer aangenaam verblijf op een mooi plekje in de stad. Wie weet komen we nog eens terug!


Monday, 28 May 2018
 
Powered by Phoca Guestbook